WHY MORE STUDIO 54 ?

BECAUSE EVERYBODY LIKES A CLASSY
PARTY WHERE YOU CAN FEEL LIKE A….STAR !

 

Studio 54 was een grote nachtclub aan West 54th Street in Manhattan in New York. De club werd geopend op 26 april 1977 en sloot zijn deuren in 1979. De club stond onder leiding van de flamboyante Steve Rubell en de iets meer ingetogen Ian Schrager. 

Toen Nile Rogers en Bernard Edwards, Chic, ondanks een uitnodiging van Grace Jones de toegang werd geweigerd werden zij geïnspireerd tot het schrijven van het nummer Le Freak.

MoreStudio 54 TM is powered by Event-Rebels int. en brengt de “look & feel” van Studio 54 New York helemaal terug. Om over de “sound of the late 70’s and early 80’s” maar te zwijgen want daar gaan onze generatiegenoten nog steeds “los” op.

Welke generatie hebben jullie het eigenlijk over? Zult u zich wellicht afvragen.

 

Waar we op mikken zijn dames en heren van 39 plus met een paar weinig gebruikte dansschoenen in de kast en zin in een feestje met een unieke stijl, liveoptredens, ouwe Disco knallers, fingerfood, lekkere wijnen, prosecco en Ruhrgold bier.

 

Uiteraard is er ook ruimte voor mensen die zich net effe iets meer VIP willen voelen. Dat kan in onze VIP Room of aan een VIP tafel met o.a valet parking, ontvangst en host / hostess begeleiding, Butler bottle Service, Champagne & Cocktails én “a Meet & Greet” met de artiesten.

 

Herkenbaarheid en continuïteit.

“I will survive” van Gloria Gaynor, “Boogie Wonderland” van Earth Wind & Fire en “that’s the way (aha aha) I like it” van KC & the Sunshine Band zijn zo maar even 3 nummers uit een bijna eindeloze lijst van uiterst herkenbare Disco kneiters. Tijdens More 54 worden deze hits op unieke wijze gemixt en sinds kort ook op unieke wijze live bewerkt tot “mash-ups” door onze Resident DJ !

Wij presenteren dan ook met gepaste trots

onze nieuwste aanwinst  - ROGER CADIZ 

Roger gaat ook voor onze MoreStudio54 Club Members maandelijks een heerlijke Disco mix samenstellen zodat u in de auto, op vakantie of thuis op de bank lekker na kunt genieten.

Behalve een top DJ zorgen de live optredens tijdens een MoreStudio54 Party natuurlijk ook voor en echte Studio 54 ervaring. Na het geweldige optreden van George McCrae tijdens de allereerste editie van MoreStudio54 hebben wij de smaak te pakken gekregen en zijn dan ook bezig met o.a. Jimmy “Bo” Horne (dance across the floor en Spank), Billy Ocean (love really hurts without you) Gloria Gaynor (I will survive), 

KC & the Sunshine Band (I’m your Boogy Man etc.) en Gwen Dickey van Rose Royce (car Wash) voor de volgende edities.

Wij horen graag uw suggesties voor nog meer leuke artiesten

We zijn ook bijzonder trots op onze vaste Master of Ceremony from New York City - Mr. Spike Richardson.

Naast de Amerikaanse Disco sterren van weleer biedt More54 ook een podium aan vaderlandse artiesten als RemKo Harms, Lou Prince, Justine Pelmalay, Shirma Rouse en aanstormend talent Aureliana (AUX). 

Onze vaste AV partner staat garant voor het perfecte geluid tijdens de live optredens en de disco avond.

Uiteraard zorgen wij ook uitstekend voor de inwendige mens tijdens More54. 

RuhrGold Pils en Van Gogh Vodka hebben zich meerjarig aan ons verbonden. 

Als trots zakenpartner van KWF kankerbestrijding doen wij bij ieder MORE54 feest een “duit in het zakje” in de strijd tegen kanker.

Ook heel erg zin gekregen in een feestje?